Bandákról általánosan 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multikarakterek
Név:

Jelszó:friss válaszok
Daily Diaries ~ Vámpírnaplók
Szomb. Ápr. 06, 2013 11:24 pm
írta: Vendég
Noctis Parvulus
Csüt. Nov. 29, 2012 2:42 am
írta: Vendég
Frances University
Csüt. Nov. 01, 2012 6:02 am
írta: Vendég
EOF - Empire of Fantasy
Pént. Okt. 26, 2012 9:36 pm
írta: Vendég
london life
Hétf. Aug. 20, 2012 12:16 pm
írta: Vendég
Alone the dark valley
Vas. Aug. 12, 2012 12:06 am
írta: Vendég
Ripper time
Csüt. Aug. 02, 2012 4:02 am
írta: Vendég
Karakterkereső
Vas. Júl. 29, 2012 11:06 am
írta: Valerie S. Reed
City of Bones
Szomb. Júl. 28, 2012 11:06 pm
írta: Vendég
True Blood - Hurts So Good!
Szomb. Júl. 28, 2012 2:55 am
írta: Vendég
Top posting users this month

22 fõ

Férfi
16 fõ


Vérróka
0 fõ

Vadász
7 fõ

Vérpárduc
3 fõ

Vérfarkas
6 fõ

Vérjaguár
0 fõ

Ember
6 fõ

Vértigris
4 fõ

Vámpír
10 fõ

Boszorkány/Varázsló
3 fõ

Jasmine Grey
Profil
Diana V. Strzechowsk
Profil
Violet Porter
Profil

Bandákról általánosan

 :: Szabályzat és egyéb dolgok :: Szabályzat, információk :: Világunk Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Pént. Jún. 29, 2012 2:31 am
A bandázás mindig a férfiak dolga, nőket nagyon keveset vesznek be maguk közé. Ha be is veszik őket, még így is kizárják az üzletelésből, akkor is ha az illető hölgy maga kezd bele valami munkába. A férfiak szerint a nőknek otthon a helyük a tűzhely mellett.
A bandák több tagból állnak mindig, szinte olyanok, mint egy nagycsalád. Szervezettek, és jól tudják, hogy mit csinálnak. Akár kisebb maffia családoknak is nevezhetjük őket. Jól szervezettek és több felé vannak kapcsolataik, ahogy mindenféle legális, és illegális dologgal is foglalkoznak, bár esetükben az utóbbi többször fordul elő.
Eszközük az erőszak, és a megfélemlítés, a korrupció, zsarolás. Ezeket használva nem kerül tevékenységük napvilágra. Viszont gyakran megesik az, hogy a konkurenciától, vagy nem kívánatos személyektől valamilyen módon meg kell szabadulni, és ekkor lép be a képbe a gyilkosság, merényletek.
A banda tagok egymást soha nem adják ki, ha tényleg hűségesek, tehát ha beviszik őket a rendőrök, akkor hallgatnak, mert úgy is tudják, hogy jönnek értük. Annak, akinek megered még is a nyelve árulónak fog számítani, és nem biztos, hogy túléli a másnapot.

Bandák felépítése:
-Bandavezér, vagyis a főnök (1fő): ő vezeti a bandát, és adja ki a főparancsokat. Általában egy szokott lenni, kivétel ez alól a családi banda, ahol két testvér közösen egyetértésben vezeti a dolgokat. A vezéri címet ki kell érdemelni, de mellette a banda tagoknak is bele kell egyeznie abba, hogy az adott illető legyen a vezér, tehát szavazásra bocsájtják a dolgot.

-alvezér:(1fő) a főnök nevezi ki. Ez a második legmagasabb pozíció a bandákban. Ő a vezér jobb keze. Ha a vezérrel történik valami, akkor ideiglenesen ő veszi át a helyét az új megválasztásáig, vagy a régi visszatéréséig, vagy ő lesz a vezér, ha a banda úgy kívánja.

-Tanácsadó:(1fő) a főnök másik jobb keze. Ő tartja a kapcsolatokat a többi bandával. A tanácsadó abból a személyből lesz, akiben a vezér és az alvezért feltétel nélkül megbízik.

-pénzügyi tanácsadó:(1fő) a vezér választja ki. Csak is olyat választ, akiben feltétlenül megbízik. Az ő dolga a pénzügyek felügyelete, és felülvizsgálata.

-kapitány : egy 5-6 fős csapat élén áll, és irányítja őket. A kapitányokat általában a vezér, vagy az alvezér jelöli ki.

-katona/ banda tag : nincs semmilyen vezető beosztásban, a kapitánytól kapja az instrukciókat, és az ő engedélye nélkül jobb, ha nem követ el semmit sem. Vagy ha még is, akkor olyat tegyen, ami kedvező a banda számára.

-végrehajtók:(1-2fő) általában katonák mások szemében, de közben még is az alvezértől, és a vezértől kapják a parancsokat, de közben meg kell felelniük a kapitányuk parancsainak is. Soha nem derülhet ki róluk, hogy ők végrehajtók, és a vezérparancsai az elsődlegesek a számára. A dolga pedig nem más, mint hogy elvégezze a piszkos munkát

-Családtagok: ide tartoznak a barátnők, feleségek, gyerekek, unokatestvérek,anyós, após stb. Ők mind a banda védelme alatt állnak

A bandák tevékenységei
A bandák tehát legális üzletek mellett leginkább illegális tevékenységekkel foglalkoznak, amik törvénybe ütköznek. A legális üzleteket fedőszervezetként használják.
Az illegális üzletek célja, hogy minél több pénzt szerezzenek, illetve minél nagyobb területet tudjanak magukénak, a hírükről nem is beszélve.

•Illegális kereskedelem és csempészet:
♦fegyver,
♦kábítószer
♦cigaretta
♦embercsempészet, és az ezzel kapcsolatba hozható prostitúció
♦szervkereskedelem
♦lopott műkincsek kereskedelme

•Hamisítás:
♦pénz
♦műtárgyak
♦általános fogyasztási cikkek

•Tiltott szerencsejátékok (kaszinók, fogadások)
•Zsarolás
•Lopás és rablás
•Korrupció
Admin
Admin
Admin
Hozzászólások száma : 118
Join date : 2012. Jun. 22.
http://newyork.sudanforums.net
Vissza az elejére Go down
1 / 1 oldal

Ugrás :
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Szabályzat és egyéb dolgok :: Szabályzat, információk :: Világunk-